22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Altınova'ya sağlık ocağı müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, imar planlamasının tamamlanmasının ardından Sema Yazar gibi bir polikliniği Altınova’ya kazandırarak, bölgenin sağlık sorununu çözeceklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Altınova’ya okul ve sağlık ocağı müjdesi verdi. Başkan Öner, Altınova Menderes Mahallesi sakinleriyle toplantıda bir araya geldi. Taç ve çelenk yapımı kurs merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Öner, hem yaptığı ve yapacağı hizmetlerini anlattı hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kepezli’nin ayağı çamura ve toza değmeyecek sloganıyla 4 yıl da rekor kırarak 362 km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Öner, 35 mahallenin sıcak asfaltını bitirdiklerini kaydetti. 16 km sıcak asfalt çalışmasıyla Altınova’yı toz ve çamur çilesinden kurtardıklarını anlatan Kepez Belediye Başkanı, imar planı çalışmalarının bitmesinin ardından bölgenin yollarına sıcak asfalt dökmeye devam edeceklerini dile getirdi. Bölgenin, okul ve sağlık alanındaki sorunlarının çözümü için de çalıştıklarının altını çizen Öner, “Altınova’ya iki tane lise kazandırdık. Altınova Esen İlköğretim Okulu’nun fiziki alanda sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu okulumuzu ziyaret ederek, sıkıntılarını yerinde inceleyeceğiz. Daha sonra okulun fiziki şartlarının iyileştirmesiyle ilgili bir çalışma başlatacağız. Üç Mahallenin bulunduğu Altınova’nın sağlık ocağı ihtiyacını da karşılayacağız. İmar planı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgeye Sema Yazar gibi bir poliklinik yapacağız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, toplantıya katılan vatandaşların sorunlarını da tek tek dinledi.

Toplantıya Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Recep Mavi, Soner Erkaya, Mesut Kocagöz, Başkan Öner’in eşi Mümine Öner, Kepez Belediye Meclis Üyesi Mürteza Tamyürek de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 13:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?