21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Amatör ligde sağlık skandalı!

Antalya Amatör Süper Ligi'nde mücadele eden Korkutelispor ile Antalya Özel İdare takımları arasında Varsak Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmada sağlık skandalı yaşandı.

Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmanın 88. dakikasında bir hava topu mücadelesinde dengesiz olarak yere düşen Korkutelisporlu futbolcu Salih Erdi Başaran'ın ayak bileği çıktı. Acı içinde yerde kıvranan Salih'in durumunu gören takım arkadaşları ve hakem sahaya ambulans istedi. Ancak maçta ambulans bulunmaması nedeniyle görevliler, 112'den ambulans talebinde bulundu.

Yarım saatlik beklemeye rağmen ambulans gelmeyince Korkutelispor Kulübü Başkanı Arif Çoraman, kendi aracıyla acı içinde kıvranan oyuncusunu hastaneye kaldırdı.

Korkutelispor Kulübü Başkanı Arif Çoraman, sahada ambulans olmamasına isyan ederek, "Süper Amatör Lig, TFF 3. Lig'den sonra gelen bir lig. Böylesi bir maçta bir ambulans, bir sedye yoksa varın gerisini siz düşünün. Yazık değil mi bu gençlere ? Ya başka bir olay olsaydı. Kafa travması veya kalp krizi geçirseydi, yaşanabilecek kötü bir olayın sorumlusu kim olurdu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 13:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?