1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Amatör sporculara destek

AK Parti Muratpaşa Belediyesi Başkan adayı Orhan Tolunay’dan seçilmesi halinde amatör spor branşçılarına destek verme sözü geldi.

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Orhan Tolunay, amatör sporculara destek sözü verdi. Atatürk Stadyumu’nun çok da uygun olmayan koşullarda çalışan masa tenisi sporcularını ziyaret eden Tolunay, 20 Mart’tan sonra masa tenisi sporu yapanlar için uygun bir yer düzenleyeceğini söyledi. Masa Tenisi İl Temsilcisi Kürşat Çavuşoğlu, Yardımcısı Yalçın Can, Fatih Bacak, Uluslararası Hakem Lütfi Erdoğan, Federasyon Teknik Kurul Üyesi Yahya Görüm, sporcular, hakemler ve aileleri ile sohbet eden Tolunay, yetkililerden sporcuların yaşadığı sorunlar hakkında bilgi aldı. Atatürk Stadyumu’nun ileride yıkılacağını belirten Masa Tenisi İl Temsilcisi Kürşat Çavuşoğlu, “Bu salon bize yetersiz geliyordu. Bir süre sonra burası yıkılacak. Çalışabileceğimiz bir salon yok. Sizden seçildikten sonra bizler için bir yer yapmanızı istiyoruz” dedi.

Amatör sporun her zaman yanında olacağını belirten Muratpaşa Belediyesi Başkan adayı Tolunay, “Muratpaşa Bölgesi’nin eksiklerini tespit ettik ve projelerimizi hazırladık. Sizlerin vereceği destekle, sadece masa tenisi değil, sporun tüm dalları ile uğraşan Muratpaşalılar’a çalışma alanları yaratacağız. Spor Kompleksi Projemiz var. Bu proje içerisinde sizler için yer ayırabiliriz” ifadesinin kullandı.

Tolunay’ın bu sözleri sporcular tarafından alkışlandı. Tolunay, daha sonra İl Temsilcisi Kürşat Çavuşoğlu ile mini bir maç yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?