22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ampute Milli Takımı'na jest

Antalya'da bir gözlük mağazası, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Ampute Milli Takımı'na güneş gözlüğü hediye etti.

2 bin 200 metre karelik kapalı alanıyla Avrupa'nın en büyüğü olan gözük mağazasında milliler, kendileri için oluşturulan stantta gözlük seçmekte zorlandı.

Havaalanı Yolu üzerindeki Optimall gözlük mağazası, Antalya'da Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ampute Milli Takımı oyuncularına düzenlediği etkinlikle gözlük hediye etti.

2 bin 200 metre karelik kapalı alanıyla Avrupa'nın en büyük gözlük merkezi olma özelliği taşıyan mağazada milliler, bir çok alternatifi karşısında seçim yapmakta zorlandı. Bazı ay yıldızlı futbolcular beğendikleri gözlükleri ayna karşısına geçerek denerken, bazı oyuncularda eşleri için gözlük seçti.

Mağazanın pazarlama müdürü Nejat Erdemgil, Türkiye'nin gururu olan Ampute Milli Takımı'na ellerinden gelen desteği yaptıklarını söyleyerek, "Avrupa'da bizi en iyi şekilde temsil edecekler. Biz de onlara bir jest yaparak gözlük hediye ettik. Onlardan güzel haberler bekliyoruz" dedi.

Nazik davranışı nedeniyle Optimall firmasına teşekkür eden Halil İbrahim Köprülü, "5 gündür Antalya'da yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bizim oyuncularımız içinde moral oldu. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Sakatlığımızın olması sevindirici. Zihinsel birliğimiz oluştu. Takım ruhu çok önemlidir ve bunu oluşturmak kolay olmuyor. Zaman ve süreç gerektiriyor. Biz bu kamp süresince olumlu adımlar attık" dedi.

Gözlüğü eşi için seçtiğini söyleyen takım kaptanı Adem Püskül ise, "Eşime her şey feda olsun. O benim her zaman destekçim oldu. Bu destek benim için çok önemli. Bu tür etkinlikler bizi motive ediyor. Kamp döneminde sıkı çalışıyoruz. İnsanların bizi onure etmesi, bize destek olmaları ve güzel sözler söylemesi bizi çok iyi motive ediyor."dedi.

Ampute Milli Takımı 1-7 Aralık tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası için WOW Futbol Merkezi'ndeki kampını sürdürüyor

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 15:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?