21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ampute takımı Kemer'de kampta

ANTALYA AMPUTE TAKIMI KEMER'DE KAMP YAPIYOR

Antalya'nın Ampute Futbol Takımı devre arası kamp çalışmalarını Kemer Amara Otel'de yapıyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül sporcuları antrenmanlarında ziyaret ederek tatlı ikram etti ve başarılarının devamını diledi.

Türkiye Ampute Süper Ligi'nde mücadele eden ve ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Antalya Ampute Futbol Takımı, devre arası çalışmalarını Kemer'de sürdürüyor. Takımın çalışmalarını izleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arslan, antrenman sonrasında sporculara baklava ikram etti.

Antalya Engelliler Spor Kulübü Başkanı Seval Yasak, Başkan Mustafa Gül'e spora verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Yasak, Tez Tour sponsorluğunda Amara Otel'de 1 hafta kamp yapacaklarını belirten Yasak, "Sporcularımız Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü H.İbrahim Köprülü tarafından temel eğitime tabi tutuluyor. Takımımız gaziler, doğuştan özürlü arkadaşlar ve kaza sonucu özürlü olan arkadaşlardan oluşuyor. Katılmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise sporun en önemli rehabilitasyon yöntemlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Ben burada o azmi, başarıyı yakalama isteğini ve engelsiz sporcuları gördüm. Engelsiz bir Türkiye için hep birlikte çalışmalıyız. Biz Kemer Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

ANTALYA AMPUTE TAKIMI KEMER'DE KAMP YAPIYOR
ANTALYA AMPUTE TAKIMI KEMER'DE KAMP YAPIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 10:25:04
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 14:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?