1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ana oğula makam aracı çarptı-VİDEO

Antalya'nın Alanya ilçesinde kırmızı ışıkta geçen bir yaya, belde belediye başkanının makam aracına çarptı.

Araç sürücüsü yolun kenarına kaçmak istediyse de kazaya engel olamadı. Kaza anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.


Edinilen bilgiye göre, kaza Güllerpınarı Mahallesi, çevre yolu üzerindeki Alanya Devlet Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi. Hasan Y. yönetimindeki 07 NAT 77 plakalı Mahmutlar Belediyesi'ne ait makam aracı, Belediye Başkanı Alaattin Çakır'ı Mahmutlar'a götürürken kırmızı ışıkta durdu. Yeşil ışığın yanmasıyla harekete geçen otomobile, aniden yola fırlayan ve araçların arasından karşı yöne geçmek için koşmaya başlayan Ayfer Ç. (39) ve 7 yaşındaki oğlu Cem yandan çarptı. Süratli olmayan sürücü, direksiyonu
kırarak anne ve oğla çarpmamaya çalıştı ve kısa sürede durdu. Ancak anne ve oğul yere düştüler. Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlun hafif yaralandıkları bildirildi.


Mahmutlar Belediye Başkanı Alaattin Çakır da Alanya Devlet Hastanesi'ne gelerek anne ve oğluyla ilgilendi. Kazayla ilgili polise ifade veren şoför Hasan Y., "Yeşil ışık yanınca hareket ettim. Birden gelip araca çarptılar. Neyse ki onlara bir şey olmadı. Kaza sırasında yanımdan başka bir araç geçiyor olsaydı, kaza bu kadar ucuz atlatılamazdı. 28 yıllık şoförüm, ben böyle bir kazayı hiç duymamış, görmemiştim" dedi.
Kaza, şehir güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

 

İha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 16:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?