22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anadolu Ateşi Antalya'ya veda etti

Özellikle yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği toplam 18 gösteri gerçekleştiren grup, Antalya’da binlerce yeni izleyiciye ulaşma imkanı buldu. Anadolu Ateşi’nin bugüne dek Türkiye’de ve dünyada sahnelediği 530 gösteriyle büyük bir kesime ulaştığını ve Antalya’da bu yaz çok güzel bir sezon geçirdiklerini belirten grubun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, gösteriye ilk günden itibaren gösterilen büyük ilgiden memnun olduklarını söyledi.


Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu ve Side Antik Tiyatro’da sahne almaktan büyük keyif aldıklarını ifade eden Erdoğan, "Anadolu Ateşi, büyük bir misyon yüklendi ve bu misyonun gereklerini yerine getirmek adına gerçekten büyük işlere imza attı. Bu sezon Antalya’da birlikte olduğumuz yabancı turistlerle kurduğumuz diyalog, aldığımız tepkiler muhteşemdi. Gösterilerimizde grup elemanlarımız da, izleyicilerimiz de aynı mutluluğu paylaştı. Gelecek yıl da Antalya’da olacağız ve gelecek yıl Antalya’daki gösterilerimize nisan ayında başlayacağız. Aspendos Antik Tiyatro’da da gösteriler yapmak istiyoruz. Bu yıl çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştiremediğimiz Aspendos gösterileri için şimdiden girişimlere başlayacağız" dedi.

Antalya gösterilerini ’Akdeniz Yaz Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleştiren Hedef Sanat Production’ın sahibi Hüseyin Demirtaş ise, Anadolu Ateşi gösterileriyle Antalya’nın turizmdeki zincirlerini kırdıklarını söyledi. Özellikle Side Antik Tiyatro’daki gösterilerde yabancı turistlerin kentle bütünleşmesini sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Demirtaş, "Anadolu Ateşi gösterileriyle, Antalya’nın turizmdeki en büyük sıkıntısının aşılabileceğini kanıtladık" diye konuştu. Gelecek yıl Anadolu Ateşi ile çok daha büyük kitlelere ulaşacaklarına inandıklarını belirten Demirtaş, "Bu yıl Aspendos’ta gösteri yapamadık. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Anadolu Ateşi gösterisi de Aspendos’a yakışır. Önümüzdeki nisan ayından itibaren kaldığımız yerden daha büyük başarılar için devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2004 Pazartesi 22:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?