22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anadolu Ateşi onları da büyüledi...

AVRUPA KONSEYİ ANADOLU ATEŞİ'Nİ İZLEDİ

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ev sahipliğinde Antalya'da bulunan parlamenterler Anadolu Ateşi'nin gösterisi izledi.

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Toplantıları için 11-12 Kasım tarihleri arasında Antalya'da bulunan 47 ülkeden 150 parlamenter, Anadolu Ateşi Dans Topluğu'nun 'Anadolu Ateşi Evolution' gösterisini izledi. AK Parti Antalya Milletvekili ve AKMP Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılardan sonra Gloria Serenity'deki gösteriyi izleyen yabancı milletvekilleri, hayranlıklarını gizleyemedi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, yabancı milletvekillerini ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, gösterilen büyük ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

AKPM Başkanı Çavuşoğlu, sahneye çıkarak Mustafa Erdoğan'a çiçek vererek teşekkür ederken, “Mustafa Erdoğan'a ve Anadolu Ateşi'ne çok teşekkür ediyoruz. 47 ülkeden gelen 150 parlamenter, Türk Kültürü'nü ve danslarını izleme şansı yakaladı. Gösteri süresince bizden daha fazla heyecanlıydılar. Beğenilerini anlatacak ifade bulamadılar. Bizleri en iyi şekilde temsil eden ve kültürümüzü tüm dünyaya anlatan bu topluluğa ve mimarı Mustafa Erdoğan'a sonsuz minnettarlığımı belirtmek isterim. Bu akşam bizlere ve yabancı misafirlerimize çok duygu yüklü, göğsümüzü kabartan dakikalar geçirttiniz” diye konuştu.

AVRUPA KONSEYİ ANADOLU ATEŞİ'Nİ İZLEDİ
AVRUPA KONSEYİ ANADOLU ATEŞİ'Nİ İZLEDİ
AVRUPA KONSEYİ ANADOLU ATEŞİ'Nİ İZLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 16:12:00
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 16:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?