21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

'Anadolu Kaplanları'nın ödül heyecanı

Fortis ve Ekonomist Dergisi'nin Anadolu'nun en başarılı 250 şirketi arasında belirlediği şirketler ödüllerini aldı.

Anadolu'nun en başarılı şirketleri Antalya Hillside Su Hotel'de ödül aldı. Anadolu kaplanları ödül töreninde, "Anadolu'nun En Büyük 5 Şirketi", "Anadolu'nun İhracatını En Çok Artıran 5 Şirketi", "Anadolu'nun Karını En Çok Artıran 5 Şirketi" ve "Anadolu'nun İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirketi" ödül aldı.

Anadolu'nun En Büyük Şirketleri kategorisinde Kroman Çelik Sanayi, Er-Bakır Elektrolitik Bakır, Kardemir, Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Konya Şeker Fabrikası ödül aldı. Anadolu'nun Karını En Çok Artıran Şirketleri kategorisinde Beypi Beypazarı Tarımsal Üretim, Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim, Kürüm Demir Sanayi Dış Ticaret, Kocaer Haddecilik ve Söktaş Tekstil ödül aldı.

Anadolu'nun İhracatını En Çok Artıran Şirketleri kategorisinde ise Aşkale Çimento Sanayi, Özdemir Boru Profil Sanayi, Çınar Boru Profil Sanayi, Roma Plastik Sanayi ve Çayırova Boru Sanayi ödül aldı. Anadolu'nun İstihdamını En Çok Artıran Şirketleri kategorisinde ise AGT Ağaç Sanayi, Yonca Gıda Sanayi, Ges Tekstil, Beyteks Tekstil Sanayi ve Formfleks Yalıtım Ürünleri ödül aldı.

Ödül törenine, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Özgen, Fortis Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yvan De Cock, Fortis Perakende Bankacılık Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Mendi, Fortis Kurumsal Bankacılık Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Marc Van Lerberghe, Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu ile şirket sahipleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 09:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?