1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci

Antalya Anadolu Lisesi’nin bu yıl düzenlediği mezuniyet gecesi görkemli oldu.

2008-2009 Eğitim-Öğretim yılının bitimine az bir zaman kala okulların düzenlediği veda ve mezuniyet törenleri renklenmeye başladı. Antalya Anadolu Lisesi 8’ci sınıf öğrencilerinin SBS sınavı ve lise son sınıf öğrencilerinin ÖSS sınavı için moral-motivasyon amaçlı organizasyonu düzenledi.

Mezunları ve başarılarıyla Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren Antalya Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu mezuniyet gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Daha önceki yıllarda 4 bin 400 mezun veren lise bu yıl 245 öğrenciyi daha mezun etti.

Antalya Anadolu Lisesi Müdürü Ali Sarıca, “Daha önce ülkemize yetiştirip armağan ettiğimiz 4 bin 400 yıldızımıza bugün 245 tanesi daha katılıyor. Mutluluklarını gözlerinden okuduğum velilerinizin duygularını bir baba gibi paylaşarak Atamızın emaneti olan cumhuriyetimize bugün olduğundan çok daha büyük saygınlık kazandıracağınıza inanan bir Türk vatandaşı olarak seslenmek istiyorum. Bugün sizlere 14 hazirandan bahsetmeyeceğim. O zaten bizim sevinç ve mutluluk günümüz olacaktır. Gurur günümüz olacaktır. Başarının simgesi, ÖSS başarısının da hem öznesi hem de nesnesi olmuş bir büyük okulun öğrencileri için zaten başka türlüsü düşünülemez. Bu yıl 2009 ÖSS sonuçları açıklandığı zaman Ülkemizin her bir bölgesinde, Antalyamızın her köşesinde Antalya Anadolu Lisesi nin başarıları konuşulacaktır” dedi.

Daha sonra çeşitli aktivitelerin olduğu gecede, başta öğrenciler olmak üzere herkesin heyecanla beklediği kep atma bölümüne geçildi. Öğrenciler; ‘Artık mezunsunuz’ anonsundan sonra keplerini havaya atmaları ile birlikte ışıklı, şelale ve konfeti gösterileri öğrencilere heyecanlı ve coşkulu dakikalar yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 18:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?