1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ANAP'tan Başkan Gökce'ye ziyaret

Anavatan Partisi Korkuteli ilçe başkanı Tayyar Yörük ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Belediye Başkanı Hasan Gökce ile sohbet eden Anavatan Partisi ilçe başkanı Tayyar Yörük, “Belediye’mizin güzel çalışmalar yapacağından eminiz. İlçemizin kalkınması için birlikte güç birliği yapalım. Sektörel bazda teşvik alalım istiyoruz. İlçemizin turizm alanında sıçrama yapması lazım. Yayla turizminin yanında Tarihi ilçemizin tarihini de dışarıya aktarmak için çalışmalar yapalım” dedi.

Belediye başkanı Hasan Gökce ise, ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gökce, “Korkuteli halkına beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Halkımız bize onur verdi, şeref verdi. Seçim bitti bundan sonra el ele vererek İlçemizi daha güzel mevkilere taşıyacağız. Seçim öncesi yapmayı düşündüğümüz projeleri hayata geçirme çalışmalarına başladık. İlçemiz için hep birlikte çalışmalar yapacağız. Amacımız Korkuteli’mizi hak ettiği yere taşımak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 17:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?