1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anatürk'ten pazarcı esnafına ziyaret

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk, Zabıta ekipleriyle birlikte Turizm pazarı esnafının sorunlarını dinledi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün talimatıyla, Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk, Zabıta ekipleriyle birlikte Ralli Servis Alanı yanına kurulan Turizm Pazarı esnafını ziyaret etti.

Pazarcıların sorunlarını dinleyen Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk, Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün girişimleriyle ilçedeki Ralli Servis alanına Turizm Pazarının kurulduğunu söyledi.

Pazarın açılması konusunda bazı sıkıntıların yaşandığını belirten Anatürk, “bu tür sorunlar geçici ve halledilebilir sorunlardır. Karşılaşılan ve de belediyemize iletilen sorunların giderilmesi için, ilgili birimler gayret göstermektedir. Bugün, Zabıta ekipleri ile birlikte Pazar esnafımızı yerinde ziyaret edelim istedik. Pazarcımızın haklı olarak istekleri var. Pazaryerinin daha da modern ve işletilebilir, pazarcımızın ve müşterilerin rahat bir ortamda buluşmalarını sağlamak belediye olarak bizim görevimiz. Bizde ortamı ve şartları daha da nasıl iyileştirebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 13:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?