1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anavatan'lı Uzun Korkuteli'nde

 Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde Antalya ve ilçelerindeki seçim gezisini sürdürüyor.
Antalya'da seçim çalışmalarını sürdüren Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Korkuteli ilçesinde partililerle buluştu.

Anavatan Partisi Korkuteli ilçe binasında İlçe Başkanı Tayyar Yörük ve partililerle sohbet eden Genel Başkan Uzun, 1983 ruhunu yaşamak için çalıştıklarını söyledi. Anavatan Partisi'nin yeniden yapılanarak, nadasa bıraktıkları Türkiye topraklarında, hedeflerinin tek başına iktidara ulaşmak olduğunu belirten Uzun, "Sabredin, az kaldı. Kimseye uymayın, biz onlara gerekli cevabı sandıkta vereceğiz. Birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacımız var. Bugün de, yarın da birbirimize hoşgörü ile davranalım. İl il, ilçe ilçe, belde belde ve köy köy kent kent gezerek geldim. Partimiz koltuk sevdalısı değil, hizmet ve atılım sevdalısı. Köy kent gezerek yeniden yapılanarak nadasa bıraktığımız Türkiye topraklarında, hedef tek başına iktidar olmak" dedi.

İlçeye gecikmeli olarak geldiğini belirten Uzun, ''Trafik sorunu her yerde var. Korkuteli'ne gelirken yolda trafik ekiplerince konvoydaki üç araca radar cezası yazıldı. Bu nedenle gecikmeli olarak katıldım'' diye konıştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:26:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?