22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anne-babaların duygu dolu anları

Minik öğrenciler Anneler gününde hünerlerini sergilediler.

Anneler Günü dünyanın dört bir yanında birbirinden ilginç etkinliklerle kutlanırken, Doktor Teyze Minikler Akademisi öğrencisi minikler Anneler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladılar.

6-7 yaş grubu minikler, uzun süredir hazırlandıkları gösteriyi, Antalya Koleji Kültür salonunda düzenlenen programda büyük bir heyecan ve coşkuyla sahnelediler. Piyano başında küçücük parmaklarıyla notalara ayrı bir ahenk veren minikler, söyledikleri İngilizce şarkılarla salonda bulunan anne ve babalarına da duygulu anlar yaşattılar.

Yaklaşık 2 saat süren program, miniklerin birbirinden güzel gösterileriyle devam etti. Doktor Teyze Minikler Akademisi işletmecisi Nurşen Yıldırım, “Uzun süredir annelerine en güzel hediyeyi verebilmek için böyle bir gösterinin hazırlığını yapan çocuklarımız, bugün hünerlerini sizlerin huzurunda sergilediler.

Gerçekten çok başarılı bir sahne performansı gösteren çocuklarımız, umuyorum ileriki dönemlerde daha da başarılı olacaklar. Bu anlamlı gösteriyi sahneleyen miniklerimizi kutluyor, ilginizden dolayı siz ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 13:08:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?