22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Anne ve Baba Okulu' açılıyor

KEPEZ BELEDİYESİ 'ANNE VE BABA OKULU' AÇIYOR

Kepez Belediyesi, veli, öğrenci ve okul arasındaki problemlerin çözümüne katkıda bulunmak amacıyla iletişim eğitiminin verileceği 'Anne ve Baba Okulu' açıyor.

Kepez Belediyesi, veli, öğrenci ve okul iletişiminin daha sağlıklı olabilmesi amacıyla 88 ilköğretim ve lise öğrencileri ile anne ve babalarına yönelik bir eğitim programı başlatıyor.'Anne ve Baba Okulu' eğitim çalışması ile aile içi iletişimin daha sağlıklı kurulabilmesi, öğrencilerin daha başarılı olabilmesi ve hayata daha iyi hazırlanabilmesi amaçlanıyor.

Uzman Osman Günal'ın denetiminde sürdürülecek eğitim çalışması 14 Şubat'ta başlayacak. Okulların salonlarında gerçekleştirilecek olan çalışma, salonu olmayan okullar için de Kepez Belediyesi nikah salonunda yapılacak. Kişisel gelişim ve eğitim uzmanları tarafından, velilere, hafta içi her gün 2 saat sürecek olan bir seminer verilecek. Çalışma kapsamında öğrencilere yönelik bir anket çalışması da yapılacak.

İlçede eğitim kalitesinin yükselmesi için gayret gösterdiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eğitim çalışmasının yeni eğitim yılında da devam edeceğini söyledi. Başkan Tütüncü, 'Anne ve Baba Okulu'na katılmak isteyenlerin Kepez Belediyesi ve okullardan bilgi alabileceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 11:38:00
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 13:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?