8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anne ve babasını sopayla döverek öldürdü

Antalya'nın Serik ilçesinde, akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen bir şahıs, anne ve babasını sopayla döverek öldürdü.


Edinilen bilgiye göre, Serik'in Kökez Mahallesi'nde iddiaya göre Hasan (72) ve Döndü Temiz (70) çifti, kendilerinden para isteyen akli dengesi bozuk oğulları Ramazan Temiz'e (31) olumsuz yanıt verdi. Anne ve babasına sinirlenen Ramazan Temiz evden ayrıldı.

Yaklaşık 2 saat sonra tekrar eve dönen Ramazan Temiz, bahçedeki 2 metre uzunluğundaki sopayı eline alarak balkonda uyuyan babası Hasan Temiz'i başına vurduğu sopa darbeleriyle öldürdü. Ardından balkon kapısından eve giren Ramazan Temiz, salonda uyuyan annesini de başına defalarca sopayla vurarak öldürdü.

Ramazan Temiz, bir akrabasının yanına giderek anne ve babasını öldürdüğünü söyledi. Ramazan Temiz'i sakinleştirmeye çalışan akrabanın ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri evde çiftin cesetleriyle karşılaştı. Polis ekipleri Temiz'i gözaltına alırken, komşuları, anne ve babasıyla aynı evde yaşayan Ramazan Temiz'in akli dengesinin yerinde olmadığı için sık sık hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 02:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?