1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anneler Günü'nde acı haber!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, vatani görevini tamamlayıp dün babaocağına dönen 21 yaşındaki Gökhan Çetin, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Anneler gününde oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan 40 yaşındaki Hayriye Çetin ise hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Alanya’nın Konaklı Beldesi’ne bağlı Toslak Köyü’nde meydana geldi. Bitlis-Mutki'de 88/1 tertip olarak vatani görevini yapıp dün teskeresini alıp akşam saatlerinde babaocağına dönen Gökhan Çetin yönetimindeki motosiklet ile karşı yönden gelen 48 yaşındaki Hasan Güvercin yönetimindeki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada Gökhan Çetin yaşamını yitirirken, beraberindeki 53 yaşındaki Mehmet Yıldırım ile diğer motosikletteki sürücünün eşi 40 yaşındaki Huriye ve kızı 13 yaşındaki Azize yaralandı. Kazanın ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hasan Güvercin gözetim altında alındı, diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi.


Kazada hayatını kaybeden Gökhan Çetin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi'nin morguna kaldırıldı.


Gökhan Çetin'in teskeresini aldıktan bir gün sonra hayatını kaybetmesi, köyde ve ailesinde büyük üzüntü yarattı. Oğlunun kazada hayatını kaybettiğini öğrenip Alanya Devlet Hastanesi'ne koşan anne Hayriye Çetin sinir krizi geçirip fenalaştı. Oğlunun acısına dayanamayan anneye sakinleştirici ilaç verildi.


‘Anneler Günü’nde aldığı acı haber ile yıkılan Hayriye Çetin, Toslak Köyü'nde bulunan evlerinde yakınları tarafından sakinleştirilemeye çalışılıyor. Gökhan Çetin’in dün askerden dönüşü üzerine kesilen kurbanın ardından akrabaları ve arkadaşlarını görmek için dışarı çıktığı belirtildi.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 09:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhanın arkadaşı IP: 88.224.147.xxx Tarih : 15.07.2010 16:08:18

arkadaşlar buraya msj yazmak yerine gökhanın babasını arayıp bir hal hatır sormanız daha iyi olur .ben çok yakın bir akrabasıyım.ailesi internet kullanmadığı için bu yazdıklarınızdan haberdar olamıyor.ben babasının numarasını yazıyorum AHMET ÇETİN:05359542605