7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Annesini hastanelik etti

ANTALYA’nın Alanya İlçesi'nde 18 yaşındaki S.U., kendisine para vermedi diye öz annesi 40 yaşındaki Ümmühan Tanrıkulu'nu sopayla dövüp hastanelik etti. Başına 98 dikiş atılan kadının şikayetçi olduğu oğlu ise aranıyor.

Alanya'nın Konaklı Beldesi Kale Mahallesi'ndeki olay sabah erken saatlerde meydana geldi. Maddi sıkıntıya giren S.U., ayrı yaşadığı ikinci kez evlenen öz annesi Ümmühan Tanrıkulu'nun evine gitti. Çok fazla borcu olduğunu söyleyip annesinden para isteyen genç, olumsuz yanıt alınca çılgına döndü. Yanında getirdiği sopa ile annesine saldıran S.U., feci şekilde dövüp ardından kayıplara karıştı. 

Kanlar içinde kalan kadın ise komşularından yardım istedi. Güçlükle otomobile bindirilen Tanrıkulu, Konaklı Medikal Tıp Merkezi'ne götürüldü. İlk müdahalenin ardından kadının başındaki çok sayıda yara için operasyon yapıldı. Başına 98 dikiş atılan talihsiz anne, taburcu edildi. Oğlundan şikayetçi olan anne, cezalandırılmasını istedi. Tanrıkulu, “Oğlum gelip benden para istedi. ‘Param yok’ deyince delirdi sanki. Yanında getirdiği sopa ile beni dövmeye başladı. Bir de boş senet getirmiş. Bana imzalatmak istedi. Ama imzalamadım. Böyle evlat olmaz olsun” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Talihsiz kadının ilk evliliğinden olan çocuğu S.U.'nun psikolojik sorunları bulunduğu ve hırsızlıktan sabıkası olduğu belirlendi.

Emniyet güçleri her yerde annesini döven S.U.'yu arıyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 16:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?