1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Anneyi şok eden ölüm!

Antalya'da bir genç kız ölü olarak bulundu. Gencin yüksek dozda uyuşturucu alması nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Bayındır mahallesindeki Ağca Apartmanı'nda annesiyle birlikte yaşayan Şule Özdemir (25), odasında ölü halde bulundu. Uzun süredir madde bağımlısı olduğu ve tedavi gördüğü belirtilen genç kızın, cumartesi günü tedavisinin devam ettiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden kaçtığı öğrenildi.

Odasına kapanan genç kız, dün öğleden sonra annesinden 20 TL alarak dışarı çıktı. Bir süre sonra Şule Özdemir, evin yakınındaki bir büfeden 6 kutu bira alarak eve döndü. Odasında biralarla birlikte uyuşturucu madde alan genç kız yatağında sızdı. Ertesi gün öğle saatlerine kadar uyanmayan kızının odasına giren anne, Şule'nin cesediyle karşılaştı. Şok geçiren anne Emine Özdemir, sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi.

Genç kızın cesedi, Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Kızının cesedini bulan annesi, gözyaşları arasında polislere gördüklerini anlattı. Genç kızın uyuşturucu batağından kurtarılmak için Mersin'den Antalya'ya getirildiğini belirten komşuları, "Uzun süredir tedavi görüyordu, ancak bir türlü kurtulamamıştı Annesinden para isteyip 20 TL aldıktan sonra dışarı çıkmış" dediler.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 22:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?