1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya, Kayseri'yi gözüne kestirdi

Antalyaspor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Hasan Subaşı Tesisleri'nde günde tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, Kayserispor karşısında 3 puanı hedefliyor.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ve denge çalışması yaptı.

Sakat olan Orhan Ak antrenmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Vahap Işık ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kayserispor'un diğer maçlardan farklı olmayacağını belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, "Son 7 hafta hararetli geçecek. Evimizde oynadığımız maç var. Kayserispor özellikle zor gol yiyor. Biz ise haftalardır iyi oynuyoruz. Zevkli ve zorlu bir karşılaşma olacak. Kazanmak istediğimiz bir karşılaşma. Kazanırsak önümüzü daha net göreceğiz" dedi.

Antalyaspor'da 18 haftadır sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu belirten Özdilek, "Antalyaspor'daki bütün oyuncular değerli. Sahaya kim çıkarsa çıksın iyi mücadele ediyor. Bu saatten sonra mazeretlere sığınmanın bir anlamı yok. Sahaya çıkanlar yüreğiyle oynayacaktır. Futbolda mazeret yoktur. 10 kişi de kazanan bir takımız. İnsanlar bizim konumumuzu 5-6 olarak görüyor biz düşme potasını üstündeyiz. Bu anlamda da kurtulmamız gerekiyor. Önce kendimize bakalım. Biz konum itibariyle puana ihtiyacımız olan bir takımız. Her maç bizim için çok önemli" diye konuştu.
Antalyaspor'un başarılı oyuncularından Ertuğrul Arslan ise, "Ligde 7 maçımız kaldı. Ligin sonu yaklaştıkça hata telafisi kalmıyor. Rakibimiz, puan durumunda rahat ve zor gol yiyor. Taraftarımızı da arkamıza alarak saha avantajımızla bütünleşip 3 puanı almak istiyoruz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 20:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?