21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: 28 Mart Yerel Seçimleri ve Günlük Derlemeler-2

CHP
CHP Lideri Deniz Baykal, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Dokuzoğlu'na adete siyaset stajı veriyor. Dokuzoğlu'yla, milletvekileri ve diğer adaylarla birlikte sivil toplum örgütü ziyaretlerine devam eden Baykal, Eğitim-Sen'i ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ziyaret etti (10 Ocak 2004).
...
CHP yerel seçimlere kısa bir süre kala gözünü mahalle muhtarlarına çevirdi. Muhtarlar hakkında, "Onlar siyasetin köşe taşları" diyen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 44 muhtara parti rozeti taktı. Kürsüye Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Dokuzoğlu'yla birlikte çıkan Baykal, DSP eski milletvekili Sancar Sayın'ın da CHP'ye geçtiğini açıkladı (10 Ocak 2004).
...
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya milletvekilleri ve belediye başkan adaylarıyla birlikte ilk kez medyanın karşısına geçti. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başarılı birer belediye başkanı olduğunu savunan Baykal, Ertuğrul Dokuzoğlu'na karşı Antalya kamuoyunda haksız eleştiriler yapıldığını söyledi (10 Ocak 2004).
...
Milletvekileri ve belediye başkanlarıyla birlikte Burdurlular Derneği’ni ziyaret eden CHP Lideri Deniz Baykal, aday isimlerin burada netleştirdi. Baykal, Büyükşehir Belediye Başkan adayının Ertuğrul Dokuzoğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye başkan adayını ise Muhittin Böcek olarak açıkladı (9 Ocak 2004).
...
Antalya eski valisi, yeni büyükşehir belediye başkan adayı Ertuğrul Dokuzoğlu’nu getirerek partililere tanıştıran CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, birlik ve beraberlik mesajı verdi...Baykal’ın parti yöneticileriyle “birlik ve beraberlik” toplantısı yaptığı sırada 200'e yakin CHPli kapı dışında olay çıkardı (9 Ocak 2004).
...
Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Daire Başkanı Arif Kuş, CHP'den Serik Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Kuş, adaylığını Serik İlçe Başkanı Yusuf Etli ve Karadayı Belediye Başkan adayı Ömer Gürler'le birlikte açıkladı (9 Ocak 2004).

AKP
AKP İl Başkanı Hamza Taş önce Vali Dokuzoğlu'nda adaylığında başarılar diledi. Taş, eski Vali Dokuzoğlu ile Yeni Vali Yüksel'in kente ne kadar hizmet verdiğinin takdirin halka bıraktıklarıni söyledi (10 Ocak 2004).
...
Konyaaltı Belediyesi'nin kurulduğu yıl olan 1994'te ANAP'dan Belediye Başkanı seçilen ve 1999 seçimlerine kadar bu görevini sürdüren Hasan Talşık, yeniden başkanlığa aday oldu. Talşık, AKP'den Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı oldu (9 Ocak 2004).
...
Ziraat Mühendisi Mehmet Ali Güç de AKP'nin Konyaaltı Belediye Başkan aday adayları kervanına katıldı (9 Ocak 2004).

DYP
DYP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Subaşı yeni otogarı ziyaret ederek esnafın durumu hakkında bilgi aldı. Otogar esnafının şikayetleri üzerine Subaşı'nın yanıtı "düzeltiriz" oldu (10 Ocak 2004).

Haber kaynaklari:
Antalya Kent Haber il editoru, Antalya Bulteni, Korfez Gazetesi, Kanal VIP TV, Yeni Alanya Gazetesi, Haber Alanya, Gazete Bir (Ajans Bir), Kemer Gozcu Gazetesi, Liderler.Net ve siyasi partilerdir.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2004 Cuma 00:00:10
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?