21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: Antalya'da sapık dehşeti

Antalya’da kendisini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtıp girdiği evde yalnız olan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu bıçak tehdidiyle taciz eden kimliği belirsiz şahıs mahallede paniğe yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, olay Etiler Mahallesi 869 Sokak’ta öğle saatlerinde meydana geldi. Rahime Y.’nin, alışveriş için markete gittiği bir sırada kızı A.Y.’yi (12) evde yalnız bıraktı. Kendisini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtan kimliği belirsiz bir kişi, küçük kıza kapıyı açtırıp içeri girerek, "Kaçak elektrik kullanılıyor. Ceza yazacağım. Annen, baban nerede?" diye sordu. Küçük kız, annesinin markete gittiğini söyleyince, A.Y.’nin üzerine atlayan sapık, küçük kızın boğazını sıkıp, bıçakla korkutarak, "Sessiz olursan ceza yazmam. Eğer bağırırsan seni öldürürüm" dedi. Sapık, küçük kızı elle taciz etmeye çalışırken, eve dönen anne Rahime Y., kapıdan içeri girdiğinde sapıkla karşı karşıya geldi. Annenin çığlık atması üzerine sapık, arka pencereden atlayıp kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede araştırma başlatırken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri de parmak izi ve delil incelemesi yaptı. Olayın etkisiyle bilincini kaybeden Rahime Y., komşularını bile tanıyamazken, A.Y ise sinir krizi geçirdi. Rahime Y. ve A.Y.’yi komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Sanayi Sitesi’nde çalıştığı işyerinden izin alıp eve gelen Ömer Y., eşi ve kızını hastaneye götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2004 Cumartesi 22:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?