21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: Bakanlar eşleriyle Kepez'de stres attı

Toplam bin 200 çocuğun sünnet ettirileceği şölen, Alişan konseriyle başladı. Kültür ve Turizm bakın Erkan Mumcu ve eşi Işın Mumcu’nun ardından konser alanına gelen Bakan Aksu ve eşi Emine Aksu, Alişan’ın birbirinden güzel türküleriyle eğlendiler.

 Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği ücretsiz halk konseri sırasında sahneye kadar ulaşan bir genç kızın şikayeti, Alişan tarafından Bakan Aksu’ya iletildi. Babasının kendisini okutmadığını söyleyen ve ağlayan Emine Çeltikçioğlu (14) isimli genç kız, Alişan tarafından İçişleri Bakanı Aksu’nun yanına götürüldü. Emine Çeltikçioğlu’nu dinleyen Bakan Aksu, Çeltikçioğlu’nun okuması için gerekenin yapılması konusunda Antalya Valisi Alaaddin Yüksel’den yardımcı olmasını istedi.


Alişan konserinin ardından İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Turizm ve Kültür Bakanı Erkan Mumcu’ya gecenin anısına Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner tarafından plaket verildi.
Alişan konserinin ardından sahne alması beklenen Ebru Yaşar’ın saz ekibinin hazırlandığı esnada, jeneratörde meydana gelen arıza sebebiyle ses ve ışık sistemi çöktü. Yaklaşık 15 dakika boyunca Ebru Yaşar’ın sahne almasını bekleyen İçişleri Bakanı Aksu ve Turizm ve Kültür Bakanı Mumcu, jeneratörün tamiri gecikince eşleriyle birlikte konser alanından ayrıldılar.
Eşi Emine Aksu ile birlikte makam aracına giden ve ceketini çıkartıp araca binmeye hazırlanan Aksu, şoför şoku yaşadı. Makam aracının şoförü, Bakan Aksu’nun konserden erken çıkacağını hesap edemeyince korumalar ve protokol arasında kısa bir panik yaşandı. Kilitli olan aracın kapısında yaklaşık 3 dakika bekleyen bakan Aksu, önce bir cip ile konakladığı Alanya ilçesine götürülmek istendi ancak bu sırada araç şoförü bulundu. Bakan Aksu, makam aracına bindikten sonra ise şoförünü "Nerdesin oğlum" diye azarladı.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 10:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?