21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: 'Bir Simit Alana Bir Gazete Bedava' kampanyası ile satışları katladı

Antalya’da simitçilik yapan Salih Ustali, yerel gazetelere destek vermek ve simit satışlarını artırmak amacıyla, "Bir Simit Alana Bir Gazete Bedava" adlı kampanya başlattı. Antalya’nın 47 yıllık yerel gazetesi Hürses ile işbirliği yapan Ustali, kampanyayla beraber satışlarını ikiye katladı.

Cumhuriyet Caddesi’nde Hürses Gazetesi’nin hemen yanında simitçilik yapan Salih Ustali’nin bir haftadır sürdürdüğü bedava gazete kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Günde ortalama 200 simit sattığını belirten Ustali, "Bu kampayayı yerel gazetelere destek vermek ve simit satışlarını artırmak amacıyla başlattık. Kampanyadan önce günde 100 simit satıyordum. Şimdi ise günde 200 simit satıyorum. Halkımıza okuma alışkanlığını aşılamak ve yerel gazetelere destek vermeyi istedim" dedi. Ustali kampanyanın süresiz olduğunu belirtti.

Hürses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Derya Açıkel ise kampanyaya ücretsiz gazete temin ederek destek olduklarını söyledi. Okuma alışkanlığının yetersiz olduğunu belirten Açıkel, "Sadece gazetemizi tanıtmak amacıyla değil, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık. İnsanlar sabah simit alıp çaylarını yudumlarken yanında da gazete okuyorlar. İlgiden çok memnunuz" diye konuştu.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2004 Cumartesi 18:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?