21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: Bu sefer yankesici çarpıldı

Edinilen bilgiye göre olay bu sabah saatlerinde meydana geldi. ATM’den para çektikten sonra evine gitmek için minibüse binen işçi emeklisi Ramazan Kaymaz (65), aynı minibüste bulunan bir yankesici tarafından soyulmak istendi.

Minibüste yanındaki bulunan kişinin elini cebine soktuğunu fark eden Kaymaz, Oğuz Toker’i (32), suçüstü kıskıvrak yakaladı. Daha öncede aynı minibüste Arif Kök isimli bir yolcunun cebini karıştırdığı tespit edilen Toker, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Anadolu Kavşağı’ndaki polis otosunun yanında duran minibüs şoförü, yankesici olduğu iddia edilen Toker’i, polise teslim etti.

Gözaltına alınan Oğuz Toker, kendisine yapılan suçlamaları kabul etmezken, daha önce de aynı suçtan sabıkasının bulunduğu belirlendi. Yankesiciyi yakalayan Ramazan Kaymaz, "Sanırım beni ATM’den para çekerken takip etmiş. Cebimde başka bir kişinin elinin olduğu fark edince hemen yakaladım" diye konuştu.

Yankesicilik zanlısı Oğuz Toker ve olayın mağduru Ramazan Kaymaz, ifadelerinin alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü

antalya
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2004 Pazartesi 22:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?