22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya: CHP Lideri Baykal, konserde stres attı

Antalya’da düzenlenen 2. Konyaaltı Karnavalı ve 10. Yaz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Karnavalın şeref misafiri ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal oldu. CHP’li Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen karnavala gelişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Deniz Baykal, basın mensuplarını gündemle ilgili sorularını "Burası yeri değil" diyerek cevapsız bıraktı.

Sunuculuğunu ünlü manken Tuba Özay’ın yaptığı karnavalın yıldızı ise Özcan Deniz oldu. Tuba Özay’ın anonsu ile sahneye çıkan Özcan Deniz, birbirinden güzel şarkılarıyla yaklaşık 10 bin kişiye muhteşem bir konser verdi. Özcan Deniz’in eski ve yeni albümündeki parçalardan oluşan ve yaklaşık 2 saat süren konserine hayranları da eşlik etti. Konser sırasında Özcan Deniz’e karnaval hatırası olarak Deniz Baykal tarafından bir plaket verildi. Özcan Deniz’in yıllar önce televizyonda hayat hikayesini dinleyip ailesi ile birlikte çektiği sıkıntıları öğrendikten sonra kendisini telefonla arattırıp tebrik ettiğini söyleyen Deniz Baykal, "O zaman Özcan Deniz’in ünlü bir sanatçı olacağı belliydi. Çünkü onun kumaşı iyiydi. Diğer sanatçıların açtığı yoldan ilerlemedi, kendi yolunu açtı. Dürüstülğü ile güven verdi ve kitleleri peşine taktı. Bundan sonra da daha iyi olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Deniz Baykal’la birlikte CHP Antalya Milletvekilleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in de katıldığı karnavalda konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı’nın sadece Türkiye’de değil artık tüm dünyada tanındığını belirterek, "İki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini bana verdiniz. Biz elimizden geldiği kadar Konyaaltı’nı yaşanacak bir bölge yapmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.
Karnaval, bugün akşam Feslikan yaylasında düzenlenecek olan yağlı güreşler ile Songül Karlı ve Sümer Ezgü konserleriyle devam edecek.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2004 Cumartesi 11:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?