21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: CHP'li kadınlar, kuruluş yıldönümünü kutladı

Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) 450 kadın, CHP’nin ve cumhuriyetin 80. kuruluş yıldönümü nedeniyle Adonis Otel’de bir araya geldi.

Adonis Oteli’nin Herkül Salonu’nda buluşan 450 CHP’li kadın, CHP’nin ve cumhuriyetin 80. kuruluş yıldönümünü büyük bir eğlenceyle kutladı.

Partinin Merkez İlçe Kadın Kolları’nın organize ettiği eğlenceye Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP Merkez İlçe Başkanı Durmuş Atıcı katıldı. Eğlencede konuşma yapan CHP’li Belediye Başkanlarından Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, partili kadınlara seslenerek, "Siz cumhuriyetin aydınlık yüzlerisiniz. Karanlığı isteyenler karanlığa gitsin. Ama biz görevimizi yapalım" dedi.

28 Mart Yerel Seçimleri’nin bir baraj olduğunu, ancak gerçek barajın genel seçimler olduğunu belirten Evcilmen, kadınların partideki çalışmalarından övgüyle bahsetti.

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Semiha Ünsal, eğlenceye katılan kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, önümüzdeki dönemlerde bu tür eğlencelerin düzenli olarak tertipleneceğini vurguladı.

Ünsal, "Amacımız kadınları bir araya getirerek ülkemize ve cumhuriyetimize sahip çıkmak. Ayrıca geri kalmış ülkelerde kadınların nasıl giyindiğini ve yaşadığını görüyoruz. Bu nedenle ülkemize sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:12
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?