21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: CHP'li muhaliflerden cep mesajı

Antalya’da yaklaşık 700 Turkcell ve Telsim abonesinin cep telefonlarına saat 11.00 sıralarında ’Baykal ile buraya kadar... CHP hepimizindir’ ifadelerinin yer aldığı bir mesaj gelirken; CHP Anadolu Hareketi Antalya Temsilcisi Nuri Özkul, "Mesaj gönderdiğimiz herkesin en az bir kişiye bu mesajı iletmesini istiyoruz" dedi.

CHP Anadolu Hareketi Antalya Temsilcisi Özkul, konuyla ilgili açıklamasında, parti tabanındaki bir grubun birliktelik oluşturduğunu ve bu slogan altında çalışma yaptığını kaydederek, "Cumartesi günü Ankara’daki parti Genel Merkezi’ne büyük bir yürüyüş gerçekleştirilecek. Mesaj gönderdiğimiz herkesin en az bir kişiye bu mesajı iletmesini istiyoruz" diye konuştu.
CHP Antalya İl Başkanı Ertuğrul Ünal ise mesaj sistemiyle bir kurumun genel başkanının yıpratılmaya çalışılmasını onaylamadıklarını belirterek, "Parti içinde karşıt gruplar daima vardı. Bu, yeni bir şey değil. Ancak mesaj sistemiyle koskoca bir kurumun genel başkanının yıpratılmaya çalışılması doğru değil. Bu konunun tartışılacağı başka yerler var" dedi.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2004 Perşembe 13:05:48
Güncelleme :1 Nisan 2004 Perşembe 21:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?