22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya: Genç Müsiad kuruldu

Genç MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Antalya Şubesi, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

30 kurucu üyesi ile etkinliklerini yürüten Genç MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Avukat Sami Çetin, yaptığı yazılı bir açıklama ile kuruluş amaçlarını açıkladı.

MÜSİAD bünyesinde yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Genç MÜSİAD Şube Başkanı Sami Çetin, "Globalleşen dünya ile değişen ekonomik şartların beraberinde getirdiği yeniliklere adaptasyon ve performans uyumunun sağlanmasında hissedilen kılavuzluk, yönlendirme ve bilinçlendirme boşluğunun genel anlamda tamamlanması noktasında bir çok işletmeye yol gösterici olmada birincil rol oynayan MÜSİAD, yılların getirmiş olduğu birikimini genç girişimcilerle paylaşma kararı almıştır. Bu kararın ışığında denenmişi denememek, birikimlerin paylaşılması ile yıllar sonrasında edinilecek tecrübelere kısa ve de güvenilir noktalardan ulaşmada genç müteşebbislere kurumsal velayet anlayışıyla yardımcı olmak Genç MÜSİAD’ ın kurulmasında gözetilen amaçlardan olmuştur. İleri teknoloji, yüksek ahlak prensiplerinin çizgisinde temel taşlarını oluşturan Genç MÜSİAD, genç kimliğinin dinamizminin iş hayatına yansıtılmasında önemli roller almaya adaydır" dedi.

Genç MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Sami Çetin, hedeflerine de değinerek, "Kısa sürede teşkilatlanma anlamında sağlam bir kadroyla hareket ederek, iş dünyasının içinde genişleme zorluklarıyla boğuşan, gelişen teknoloji ve ilerleyen şartlara adaptasyonda sıkıntılar yaşayan genç müteşebbislerin gerek kişisel gerekse sosyal ortam anlamında açılımını sağlamakla beraber oluşan koşullardan azami faydalanması ile sağlanan faydanın paylaşımında gerekli düzenlemeleri yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
ANTALYA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2004 Pazartesi 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 12:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?