21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: Göynük'te düzenlenen sünnet şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Şölen, Göynük Belediyesi önünde saat 17.30’da, oluşturulan konvoyla başladı. Yaklaşık 70 araçlık konvoy, Göynük Beldesi’nde tur attıktan sonra, 45 sünnet çocuğu ve ailesi günübirlik alanda kurulmuş olan sahne çevresindeki yerlerini aldılar.

Saat 20.00’de başlayan Halk Konseri’ne Göynük’de yaşayan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tamamen dolan günübirlik alanda ilk olarak sahneye, aynı zamanda Antalya Halk Aşıkları Dayanışma Derneği Başkanı olan Aşık Enver Gürkani ve Aşık Sefer Firgani çıktı. İki aşığın atışmaları ilgi çekerken, daha sonra Göynük’de yaşayan aşıklardan Aşık Hasan Ereni sahne aldı. Ereni’nin özellikle mahalle muhtarı için yazdığı türkü izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra folklor ekibi gösteri sundu. Büyük alkış alan sema gösterisinin ardından İzmirli sanatçılardan Niley Selçuk sahneye çıktı.

Nilay Selçuk’un şarkılarını söylediği sırada elektirikler kesilirken, yaklaşık 10 dakika süren elektirik kesintisi sırasında havai fişek gösterilerine yer verildi. Sahne alan sanatçı Orhan Hakalmaz da verdiği konserle izleyenleri coşturdu.

Şölene, Orman Bölge Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ertuğrul Ünal, CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, İl Genel Meclis Üyesi Turan Anatürk, CHP Kemer İlçe Başkanı Salim Uysal, Göynük’de bulunan otellerin genel müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 14:05:03
Güncelleme :23 Ağustos 2004 Pazartesi 16:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?