22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya: Mavikent Belediye Başkanı Çetinkaya'ya plaket

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde yaklaşık 6 ay önce kurulan Portakal Çiçeği Derneği, kuruluşa katkılarından dolayı Mavikent Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek plaket verdi.

Plaket törenine, Portakal Çiçeği Derneği Başkanı Av. Cengiz Murat Akbulut, Dernek Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yazıcı katıldı.

Portakal Çiçeği Derneği Başkanı Av. Cengiz Murat Akbulut, yaptığı konuşmada, "Derneğimizin amacı, Kumluca’nın tanıtımı, reklam, fuar, şenlik gibi etkinliklerin yanı sıra fakirlere yardım etmek, yaşlı kimsesizlere huzurevi yapılması için çalışmalar yapmaktır. Derneğimizin şu anda 50 resmi kayıtlı üyesi ve150 fahri üyesi bulunmaktadır" dedi.

Verilen plaketten oldukça duygulandığını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da, "Huzurevi yapımı için beldemizde yer tahsisi yaptık. İhtiyaç duyulduğu zaman belediye olarak yer tahsisimizi gerçekleştirebiliriz" diye konuştu.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2004 Perşembe 00:00:10
Güncelleme :10 Ocak 2004 Cumartesi 12:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nevzat ok IP: 69.120.135.xxx Tarih : 4.11.2007 09:34:36

oncelikle mustafa amcama burtan saygilarimi gundermek isdiyorum dunyanin en iyi insani ben yillar once islerinde calismisdim ve hayta bu kadar temiz ve iyi insalarla karsilasmasdim o yuzden sonsuz saygilarimi sonuyurum her sey icinde tek tek tsk ediyurum