21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: muratpaşalı atletler madalyaları topladı

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan "Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası"nda Türkiye Şampiyonu olarak bir başarıya daha imza attılar. Takım halinde Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i makamında ziyaret eden şampiyon sporcular, Başkan Evcilmen’e kazandıkları kupayı hediye ettiler. Sporcularla gurur duyduğunu belirten Başkan Evcilmen, "Belediyespor Kulübümüz katıldığı her şampiyonadan dereceyle dönerek bizleri gururlandırıyor. Başta sporcularımız olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz daha büyük olacak" dedi.


Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası’na iyi hazırlandıklarını belirten Antrenör Nihat Yaylalı, "Sporcularımızın madalyaları toplayarak emeklerinin karşılığını alacağına olan inancımız tamdı. Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası’nda 12 yaş grubunda İrem Aksu; uzun atlama, 70 metre engelli ve 800 metre koşuda, 2 bin 33 puanla Türkiye Şampiyonu oldu. 800 metre ve 1500 metre de Cennet Özbunar Türkiye Birincisi, 800 metrede Rabia Ece Türkiye üçüncüsü olurken, Barış Kanlıada cirit atmada Türkiye birincisi, yüksek atlamada Türkiye üçüncüsü oldu. 400 metrede Ceylan Gündüz Türkiye ikincisi olurken, cirit atmada Dilan Çelik Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca takım halinde Türkiye Birincisi olduk" diye konuştu.


Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Birol Kaya da sporcuların büyük bir azimle çalıştığını belirterek, madalyayı hak ettiklerini ifade etti.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 12:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?