21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya: ÖSS yabancı dil Türkiye 1.'sine otomobil hediye edildi...

ÖSS’de Türkiye 1.’si olan Sevim Hande Uğur okuduğu okulun kurucusu tarafından ödüllendirildi. Okuduğu Adem Tolunay Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Menderes Bulut, iş adamı Adem Tolunay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Orhan Tolunay, öğretmenler ve öğrencinin ailesi katıldı.

Başarılı öğrencilerin her zaman için takdir edilmesi gerektiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, "Antalya geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başarı elde ederek 1. olmuştur. Önümüzdeki hedefleri büyüterek ilerlememiz gerekiyor. Öğrencimiz Sevim Hande Uğur başarı göstererek bizleri gururlandırmıştır. Kendisini ödüllendiren Adem Tolunay’a teşekkür ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Palio marka otomobilin anahtarı ÖSS 1.’si Sevim Hande Uğur’a iş adamı Adem Tolunay tarafından verildi. Ödülü aldığı için mutlu olduğunu belirten; fakat ödülün söylenildiği gibi 50 bin dolar olmadığını ifade eden Uğur, "Başarıdan dolayı mutluyum. Çok güzel bir duygu. Doğrusu ödülün ne olacağını bilmiyordum. Daha değişik bir ödül söylemişlerdi. Törenlerde 50 bin dolar ödül olarak söylenmişti" diye konuştu.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 16:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?