22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya: Partilerdeki bayralasmalardan kısa kısa...

AKP
Adalet ve Kalkınma Parti İl Başkanlığı önünde yapılan bayramlaşma töreninde partililer uzun kuyruklar oluşturdu. AKP Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Burhan Kılıç, Osman Akman, Fikret Badazlı ile İl Başkanı Hamza Taş ve Merkez İlçe Başkanı Celalettin Polat'ın ev sahipliğinden yapılan bayramlaşma törenine özellikle partinin belediye başkan adayları ve aday adayları yoğun ilgi gösterdi. Belediye Meclis ve il genel meclis üye aday adaylarının da katılmasıyla bayramlaşma adeta bir izdima dönüştü. Partiye yeni katılarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Menderes Türel ile Yeşilbayır Belediye Başkan adayı Hasan Akalın da bayramlaşma töreninde hazır bulundu. AKP'nin bayramlaşma töreninde partinin tüm Büyükşehir Belediye Başkan adayları hazır bulundu. Erdal Öner, Hasan Moğol, Hasan Bodur, Turgut Bilgin, Mehmet Zeki Okudan, Orhan Tolunay, Menderes Türel, Ebubekir Bizkevelci, Mahmut Akıncı törende yer aldı.

CHP
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Teşkilatı'nın bayramlaşma töreni parti il binası önünde yapıldı. Bayramlaşma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal da katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile CHP'nin Büyükşehir Belediye başkan adayı Ertuğrul Dokuzoğlu ile Kepez Belediye Başkan adayı Abdi Yavuz da katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Deniz Baykal, önce hükümete ardından Doğru Yol Partisi'ne yüklendi. 3 kasım seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde CHP'nin aldığı 100 bin oya karşılık AKP'nin 62 bin, Doğru Yol Partisi'nin de 23 bin oy aldığını hatırlatan Baykal, 23 bin oy alan partinin 100 bin oy alan bir partileriyle yarışmasın mümkün olmadığını savundu.

DYP
Antalya kent merkezinde ve ilçelerde bulunan DYP'liler bayramlaşmada bir araya geldi. Yaklaşık 5 bin kişiye mesaj çeken il yönetimi bina yeterli gelmeyince partilileri sokağa çıkarmak zorunda kaldı. Bayramlaşmaya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Subaşı, Kepez Belediye Başkan Adayı İsa Akdemir ve Muratpaşa Belediyesiyle Konyaaltı Belediyesine aday adayı olan partliler de katıldı. Küskünlüklerin giderildiği günde daha önce yöneticilik yapan DYPliler de partililerle biraraya geldi.

ANTALYA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2004 Salı 18:00:00
Güncelleme :8 Şubat 2004 Pazar 18:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?