8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya Auto Show açıldı

Otomobil, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı (AUTO SHOW 2007), Antalya Expo Center Fuar Merkezi'nde açıldı. Otomobil sektörünün dev firmalarının son model araçlarını tanıttığı fuara katılan mankenler otomobillerden daha fazla ilgi gördü.

Ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Gürsel ve Şebnem Schaffer, otomobil tanıtımı yaptı. Şenay Akay, fuarda sergilenen otomobilleri çok beğendiğini belirterek, kendi otomobilini değiştirmeyi planladığını söyledi. Akay, çok yoğun çalıştığını belirterek "Antalya çok sıcak. Tatil yapmaya hiç fırsatım olmadı. En kısa zamanda tatil yapmak istiyorum" dedi.

 

Manken Ece Gürsel ise bir yıllık şoför olmasına rağmen hiç kaza yapmadığını belirterek, "Hızlı ve dikkatli bir sürücüyüm. Mecburen işten işe yetişmek için hızlı gidebiliyoruz. Ama kesinlikle çok dikkatliyim. Kurallara riayet ederim" diye konuştu. Otomobil fuarlarında sürekli görev aldığını ve otomobillere ilgili olduğunu anlatan Ece Gürsel, otomobilini değiştirerek bir cip almayı düşündüğünü söyledi.

Şebnem Schaffer ise, ehliyeti olmadığı için araba alamadığını söyledi. Tanıtımını yaptığı otomobilin sloganı olan "İlk sürüşte aşk" cümleleriyle otomobili tanıtan Şebnem Schaffer, basın mensuplarının "İlk görüşte aşk olur mu?" sorusuna, "Magazine girmeyelim. Otomobilde var. Ama ilk görüşte aşk olmaz" diye cevap verdi. Çocukları çok sevdiğini ve yetenekli çocukları ortaya çıkarmak için bir proje hazırlandığını ve kendisinin de bu projede görev aldığını söyleyen Schaffer, çocuk sahibi olmak istediğini ancak küresel ısınma ve gelecekle ilgili endişelerinden dolayı kararsız kaldığını söyledi.

Açılış kurdelesi Antalya Valisi Alaaddin Yüksel tarafından kesilen fuar üç gün ziyarete açık kalacak.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 18:05:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?