22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya bahara hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki bulvar ve caddelerin orta refüjlerinde peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, Özgürlük Bulvarı üzerinde orta refüj peyzaj çalışmalarına başladı. ASAT tarafından yağmur suyu drenaj çalışması ile bordür çalışması tamamlanan Özgürlük Bulvarı'nın 1600 metrelik bölümünde, peyzaj düzenleme ve sulama sistemi çalışması yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Laura Alışveriş Merkezi önünden başlayan peyzaj çalışmalarının 25 Mart'a kadar süreceğini belirtti. Kalan bölümün ise ASAT'ın yağmur suyu drenaj çalışmalarını tamamlamasının ardından yapılacağı kaydedildi.
Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü arasında yapılan Antalya Çevre Yolları Peyzaj düzenleme protokolü çerçevesinde yapılan çalışmalar, Özgürlük Bulvarı'nın ardından Mehmet Atay Caddesi'nde devam edecek.
.
Yayın Tarihi : 4 Mart 2006 Cumartesi 23:38:19
Güncelleme :4 Mart 2006 Cumartesi 23:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?