22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel mazbatasını aldı

Antalya'da Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) aday olduğu 28 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Menderes Türel, bugün İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.
Bugün öğle saatlerinde, AKP İl Başkanı Hamza Taş ve AKP adayıyken Kepez Belediye Başkanı seçilen Erdal Öner ve partililer ile birlikte Antalya Adliye'sine gelen Menderes Türel, girişte vatandaşların ve gazetecilerin tebriklerini kabul etti. Kendisini takip eden kalabalık bir gazeteci grubu ile birlikte adliyenin üst katındaki İl Seçim Kurulu Başkanlığı'na giden Türel, seçim kurulu başkanının odasına güçlükle girebildi.
İl Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Hilmi Tuğ, seçim sonucunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Menderes Türel'e başarı dileyip, hazırlanan mazbatasını verdi. Mazbatasını Mehmet Hilmi Tuğ'un elinden alan Türel, "Bizi işbaşına getiren seçmenlerimizin sorunlarını çözmek için ilk günden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Yarın öğle saatlerinde sade bir törenle devir teslimi gerçekleştireceğiz. Bize gönül veren, oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağız. Yeni ve güzel projelerle bu kenti daha da yaşanabilir bir hale getirmek için meclis üyesi arkadaşlarımızla birlekte elele çalışacağız" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mazbatasını aldıktan sonra ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Osman Vuraloğlu'nu ziyaret etti. Türel ve Vuraloğlu gazetecilerin görüntü almasının ardından bir süre görüştü.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2004 Perşembe 02:21:54
Güncelleme :1 Nisan 2004 Perşembe 21:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?