21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi sıkıntılı

Beko Basketbol Ligi'nde son dört maçta üç mağlubiyet alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Aliağa Petkim maçına hazırlanıyor.

Beşiktaş Cola Turka maçı sonrası görevinden istifa eden Orhun Ene'nin yerine, başantrenörlüğe getirilen Altar Tunçkol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda basketbolcular, iki grup halinde çalıştı. Gruplarda Turuncu-mavililer, şut çalışması, hücumda taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanda takımın son durumunu değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Genel Direktörü Doğan Hakyemez, Orhun Ene'nin istifasının beklenmedik bir durum olduğunu söyledi ve Aliağa Pektim maçıyla yükselişe geçeceklerini söyledi. Hakyemez, "İstifasının sebeplerinden biri, bir oyuncumuzun soyunma odasındaki tavırlarıydı. İstifası, takım üstünde bir düşüşe yol açtı. Arkasından Fenerbahçe Ülker ile oynadık. Moral bozukluğu içinde çıktığımız maçı da kötü kaybettik. Ancak önümüzde Aliağa Petkim maçı var. Yükselişe geçeceğimizi tahmin ediyorum" dedi.

4 maçta 3 mağlubiyet aldıklarını ifade eden Hakyemez, iki yabancının gönderileceğini ve yerlerine iki takviye yapacaklarını belirterek, "Takım içindeki bazı oyuncuları değiştireceğiz. Bu maçı kazanarak ligde istediğimiz yerde olmak istiyoruz. İki oyuncu takviye gelecek. Sezon sonuna doğru iyi bir performansa ulaşmış olacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 14:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?