1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya Cup 2 Turnuvası

Antalya Cup 2 Turnuvası, Kundu'daki Mardan Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısıyla start aldı.

Antalya'nın Kundu Bölgesineki Mardan Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvaya katılan Antalyaspor, Trabzonspor, Nürnberg ve Heerenveen takımlarının yöneticileri bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin ile Antalyasporlu futbolcular Orhan Ak ve Sergey Djiehoua da hazır bulundu.
Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldırım, turnuvayı titiz bir çabayla hazırladıklarını belirterek, "Türkiye ve Avrupa'nın gözde takımları turnuvaya katıldı. Turnuvayla Antalya'nın imajına katkı sağladık" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Akçay ise, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdükleri Antalya'da bu turnuvaya katılmaktan memnun olduklarını kaydetti.
Hollanda 1. Lig takımlarından Heerenveen Kulübü Başkanı Yme Kuiper de, devre arası hazırlıklarını sürdürdükleri Antalya'da hava şartlarının futbol oynamaya çok müsait olduğunu belirterek, "Saygıdeğer ekiplerle bu turnuvada olacağız. Kadrodaki iki eksiğimiz dışında bütün futbolcularımıza bu turnuvadaki maçlarda şans vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Alman 2. Lig takımlarından Nürnberg İdari Menajeri Boban Pribanovic ise, turnuvaya katılmaktan dolayı çok memnun olduklarını söyledi. Almanya'da hava sıcaklığının eksi 10-15 derece arasında olduğunu, Antalya'da ise güzel bir havayla karşılaştıklarını vurgulayan Pribanovic, turnuvanın takımlar için verimli, taraftarlar içinse heyecanlı geçmesini diledi. Antalya Cup 2 Turnuvası kapsamında bugün Antalyaspor ile Nürnberg, Trabzonspor ile Heerenveen takımları Mardan Spor Tesisleri'nde karşılaşacak.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 18:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?