22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya DYP'de 'tekme - tokat' aday tanıtımı

Doğru Yol Partisi (DYP) İl Başkanlığı'nda ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklandığı toplantıda yumruklar konuştu. Partinin İl Başkanı tarafından açıklanan belde belediye başkan adaylarını beğenmeyen partililer birbirlerine girdi. Ortalığın bir anda savaş alanına döndüğü olaylara karışanlar güçlükle sakinleştirilebildi.
İlçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklandığı basın toplantısında Çalkaya Belde Teşkilatı, mevcut Belediye Başkanı Süleyman Yılmaz'ın aday gösterilmemesi üzerine İl Başkanı Ahmet Kiştin'in sözlerini yarıda keserek tepki gösterdi. Tepkilerine cevap gelince ortalık bir anda karıştı. Masaların üzerinden uçan partililer birbirlerine girdi. Basın toplantısının yapıldığı oda bir anda savaş alanına dönerken, kavga eden partililer güçlükle sakinleştirilebildi. Kavgaya karışan partililerin salondan çıkartılmasının ardından başkan adayları kırık vazo ve pencereler arasında fotoğraf çektirdi.
DYP'nin Gazipaşa adayı Ali Güzel, Alanya Bilal Korkmaz, Serik Ali Sülek, Gündoğmuş Zafer Arslan, İbradı Muharrem Kaya, Korkuteli Ese Onuk, Finike Nail Dülgeroğlu, Kaş Emin Erdem, Kumluca Süleyman İlhan ve Elmalı Rafet Sermet olarak açıklandı. Partinin Merkez Belde Belediye Başkan adayları ise, Aksu Mehmet Cirit, Karaöz Hasan Aykın, Yurtpınar Halil Eker, Pınarlı Mehmet Coşkun, Doyran Zeki Öğke, Varsak Hüseyin Ayanoğlu, Dağbeli Halil Akman, Karaveliler Şevki Öcü, Düzlerçamı Mehmet Öztürk, Yeniköy İsmail Özdemir ve Bademağacı Murat Tulum olarak tespit edildi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2004 Salı 20:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol eraslan IP: 81.212.171.xxx Tarih : 17.02.2004 21:46:18
Öncelikle kavgayı başlatan arkadaşları şiddetle kınıyorum. Yani yapılan hareket öncelikle DYP'nin misyonuna yakışır bi olay değil.Tabiki İl Başkanımızıda biraz eleştiricem: Başkanım durumu daha önceden hiç mi farketmedin yani adamları aday gösterirken neden aday olmak isteyipte olamayanların gönüllerini almadın yada bu durumu daha önceden niye genel merkeze iletmedin. tabi genel merkezinde sucu var gibi, İl Başkanımız yeterince ağırlığını koyamamış demekki ağır birini il başkanı yapmalıydı genel merkez. Yav arkadaş il başkanlığı nasıl basılır nedir bu rezalet kim bunlar, neden daha önceden farkedilmedi bu çakallar. Bence Antalya İl Başkanlığı biraz daha dikkatli olmalı bu konuda. Kapıdan her adamı içeri almamalı.