21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya Emniyet Müdürü'nden veda ziyareti

Bolu’ya atanan Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul’a veda ziyaretinde bulundu.

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Antalya’dan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Yazıcı, veda ziyaretlerinde bulunuyor.

Yazıcı, Başkan Kumbul’a veda etti. Başkan Kumbul, ziyaret sırasında Yazıcı ile uzun süre sohbet etti. Yazıcı’nın Antalya’da huzur ve güvenin sağlanması için canla başla çalıştığını belirten Başkan Kumbul, "Her zaman uyum içinde çalıştık. Sayın Yazıcı, alçak gönüllü kişiliği ile de gönüllerde taht kurmuştur. Kendisini her zaman özleyeceğiz. Bizleri unutmamasını istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Kumbul’a teşekkür eden Yazıcı, "Sayın Başkan’la gerçekten her zaman uyum içinde olduk. Hepimiz bu ülke için çalışıyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Bekir Kumbul, önümüzdeki günlerde yeni görevi için Antalya’dan ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı’ya hizmetlerinin anısına bir plaket verdi.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2003 Salı 00:00:10
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?