21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya Fener'e bileniyor

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Kurban Bayramı nedeniyle verilen iki günlük aranın ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan Antalyaspor'da kurban bayramı nedeniyle verilen iki günlük aranın ardından çalışmalar başladı.

Bugün akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yönetiminde toplanan Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşu yaparak başladı. Antalyaspor'da kart cezalısı olan, Uğur Kavuk, Korhan Öztürk, Hakan Özmert ve sakat olan Mustafa Özkan, Fenerbahçe maçında yer almayacak.

Genç teknik adamı Mehmet Özdilek, tek hedeflerinin Fenerbahçe karşısından puan yada puanlarla dönmek olduğunu söyledi. Antalyaspor için yeni bir hafta yeni bir heyecan olduğunu belirten Özdilek, "Her hafta olduğu gibi Fenerbahçe maçı da bizim için diğer maçlar nasıl önem ifade ediyorsa konum itibariyle bize çok önemli sayılacak maçlardan bir tanesi. Tabi Fenerbahçe'nin güçü, durumu, konumu itibariyle değerini bilen bir takımız. Bizim de durum ve konum itibariyle her maça aynı ciddiyetle hazırlanmamız gerekiyor. Biz her maçı final kavasında oynayıp her maçı çok ciddi irdeliyoruz. Dolayısıyla son haftalarda oyunsal anlamda iyi oynadığımız tartışılmaz ama son vuruş noktalarında özellikle gol noktalarında maalesef çok fazla yakalayamadık. Çok pozisyona girmemize rağmen bunu değerlendiremiyoruz. Bu hafta bununla ilgili çalışmalarda yapacağız. Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak Fenerbahçe maçına da aynı şekilde hazırlanacağız. Bizde bugünden itibaren en iyi şekilde hazırlanıp Antalyaspor camiasına yakışır bir mücadele edeceğiz. Tek hedefimiz Fenerbahçe karşısından puan yada puanlarla dönmek" dedi.

Genç oyunculardan Şenol Can ise, "Son oynanan maçta Eskişehirspor ile berabere kaldık. Almamız gereken bir maçtı. Artık önümüzde Fenerbahçe maçı var. İnşallah oradan puan yada puanlarla döneceğiz. Yedi maçlık yenilmezlik serimiz var. Fenerbahçe maçıyla birlikte devam ettirmek istiyoruz. Artık son iki maçımızda kazanıp liği iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlayan Vahap Işık da, "Önümüzde Fenerbahçe maçı var. 4-5 haftadır iyi bir oyun sergiliyoruz ama. Tek sorunumuz gol atamamak yenilmiyoruz zor ve güzel bir maç olacak. İstanbul'a puan yada puanlar için gidiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Bizim Puan yada puanlara daha çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Ligin sonuna yaklaştıklarını belirten Yalçın Ayhan ise, "Ligin son maçlarına doğru ilerliyoruz bizim acil puan veya puanlarla ligi bitirmeye çalışmamız gereken maçlar. Rakibin Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaşın olduğu önemli değil bizim için bu saatten sonra. Biz ilk yarının sonuna kadar toplayabileceğimiz kadar puanlar toplayıp ligi en iyi şekilde devam ettirip. Ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz" dedi.
Öte yandan, Antalyaspor Profesyonel Futbol ve PAF Takımı'ndan oluşan karma takımım yarın akşam 18.00 Belek'te, Arcadia Otel sahasında Polonya Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 22:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?