1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya GS'ye bileniyor

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda Denizlispor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışmasıyla idmanı tamamlarken, diğer futbolcular ise kondisyon ve pas çalışması yaptı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, ligde her maçın zorlu olduğunu belirterek, "Denizlispor karşısında dün zorlu bir müsabaka oynadık. Bizim için galibiyet her şeyden önemliydi ve sahadan galip ayrıldık. Bugün itibariyle Galatasaray maçına hazırlanmaya başladık. Galatasaray gücü ve hedefleri belli olan bir takım. Her oynadığımız maçtan alacağımız puanlar bizim için önemli. Kolay bir müsabaka olmayacak. Ama biz zor müsabakaları oynamaya alıştık. Dolayısıyla Galatasaray karşısında da tek amacımız olacak o da galibiyet. Ümit ediyorum ki bunu başaracağız. Ama kolay bir maç olmayacak. Futbol mücadele etmeden kazanılmıyor. Biz de iyi mücadele eden bir takımız. Galatasaray maçından puanlarla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu Uğur Kavuk ise, Denizlispor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim için Denizlispor maçı 6 puanlık bir maçtı. İyi mücadele ederek maçı kazanmasını bildik. Önümüzde zorlu bir Galatasaray maçı var. Galatasaray maçına da en iyi şekilde hazırlanarak puan ya da puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 23:36:04
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 23:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?