22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya Limanı'nın görkemli misafiri

MSC POSEİA isimli 293 metre uzunluğundaki kruvaziyer gemisi 2 bin 200 yolcu ve bin mürettebatıyla Antalya Limanı'na demir attı. Antalya Limanı'na gelen en büyük gemide yüzme havuzu, oyun salonları ve dünya mutfakları yer alıyor.

MSC POSEİA isimli 2 bin 200 yolcu ve bin mürettebattan oluşan kruvaziyer gemisi bugün sabah Antalya Limanı'na demir attı. 293 metre uzunluğu ile Antalya Limanı'na gelen en büyük gemi olma özelliğini taşıyan kruvaziyer gemisinin içinde yüzme havuzu, oyun ve video salonları, jimnastik salonları yer alıyor. Rodos'tan Girit'e giden turistleri taşıyan gemi deneme seferleri kapsamında bir gün süreyle Antalya Limanı'nda konaklayacak. Sabah erken saatte gemiden ayrılan turistler, otobüslerle kent içinde düzenlenen turlara katıldı.

Antalya Limanı'nda haftalık tarifeli kruvaziyer gemi turlarını etkin hale getirerek Doğu Akdeniz'de Yunan adalarına alternatif olmayı amaçladıkların ifade eden Port Akdeniz Antalya Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Efe Hatay, "Kruvaziyer turlarında Doğu Akdeniz'de yeni bir liman arayışı var. Bizim amacımız güvenliği, mülki idari desteği, liman işletme desteği ile turlarda Antalya'nın hak ettiği yeri almasını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 11:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?