21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

'Antalya Öykü Günleri' başlıyor

Antalya Sanatçılar Derneği tarafından düzenlenen “Antalya Öykü Günleri” 17-18-19 Kasım tarihlerinde üç oturum şeklinde gerçekleşecek. 

Antalya Sanatçılar Derneği'nin en önemli etkinliklerinden biri olan Antalya Öykü Günleri'nin tarihi ve etkinliğe katılacak sanatçılar belli oldu. 7. Antalya Öykü Günleri'nde Antalya Sanatçılar Derneği, Almanya'dan ve Türkiye'nin diğer bölgelerinden gelen konuklarla Antalyalı sanatçıların buluşmasına ev sahipliği yapacak. Etkinliğe Antalya dışından Tarık Dursun Kakınç, Faruk Duman, Sezer Ateş Ayvaz, Madelleıne Weısshaupt katılırken, Antalya'dan da Cahit Çakcıl, Neşe Karel, Ahmet Tüzün, Nuri Erkal, Saffet Uysal, Celal Hafifbilek ve Oya Hatice Kuzgun katılacak. 

Etkinliğin onur konuğu olarak katılacak olan Tarık Dursun Kakınç'a “Antalya Sanatçılar Derneği Onur Plaketi” verilecek. Ayrıca Antalyalı edebiyat severler kendi ağzından Tarık Dursun Kakınç'ı, tanıma fırsatı bulacaklar. 3 gün sürecek edebiyatçılar buluşmasında Türk Öykücülüğü üzerine konuşulacak. Usta edebiyatçılarla edebiyat severlerin doya doya birlikte olacağı etkinlikte, Türk Öykücülüğünün beslendiği kaynaklar, gelişim evreleri ve şu anki durum birlikte tartışılacak. 

Etkinliğin ilk gününde Nuri Erkal'ın başkanlığında yapılacak oturumda Sait Faik konuşulacak.
iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2006 Pazartesi 17:09:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?