1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya rahatladı, hedef Hacettepe!

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Hacettepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve teknik direktör Mehmet Özdilek'in İstanbul'da bulunmasından dolayı katılmadığı antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular yardımcı antrenör Şenol Fidan nezaretinde çalıştı.

Antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Uğur Kavuk ve kaleci Ömer Çatkıc takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli futbolcu Orhan Ak, artık ligde skorun daha çok ön plana çıktığı zamanlar olduğunu söyleyerek, "Takımların puanları birbirine çok yakın. Rakibimiz olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yendik. Artık ligde skorun daha çok ön plana çıktığı zamanlar. Bu saatten sonra futboldan çok puan önemli. Biz de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında istediğimiz 3 puanı aldık. Hacettepe maçında da 3 puan hedefliyoruz, ligde 3 puanlı sistemde her şey bir haftada değişiyor. 2 hafta üst üste galibiyet ya da mağlubiyet alınca puan cetvelinde çok farklı bir yere geliyorsunuz. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Hacettepe'yi yenerek alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan ise, önlerinde çok önemli iki maçın olduğunu belirterek, "Bu hafta Hacettepe ve gelecek hafta Gençlerbirliği maçlarını alırsak düzlüğe çıkarız. Bundan sonra kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. Bundan sonra puan aldığımız sürece geçmişteki gibi kimsenin puan kaybetmesini düşünmeyeceğiz" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Uğur Kavuk da, Hacettepe ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak üst sıralara yükselmek istediklerini belirterek, "Bizim için önemli bir maçı kazandık. Final maçıydı ve kazandık. Kritik iki maç kaldı. Onları da kazanıp üst saralara yükselmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 21:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?