21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya sağanağa teslim

Antalya'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken, göle dönen caddelerde araçlar güçlükle ilerliyor. Şehir merkezinde metrekareye 93 kilogram yağışın düştüğünü belirten Meteoroloji yetkilileri, sağanak yağışın yarın öğleye kadar süreceğini ifade etti.


Dün akşamdan itibaren aralıklarla devam eden yağışlar nedeniyle Antalyalılar, bu sabah zor anlar yaşadı. Cadde ve sokaklarda biriken yağmur suları, araç ve yaya trafiğinin zaman zaman aksamasına neden oldu. Trafiğin sıkıştığı caddelerde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar, su birikintilerinden dolayı zor anlar yaşadı.


Yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini de su basarken; yaklaşık 30 su baskını ihbarı aldıklarını belirten itfaiye yetkilileri, Teomanpaşa, Zerdalilik, Üçgen ve Muratpaşa Mahallesi'ndeki su baskını ihbarlarını değerlendirdiklerini bildirerek, ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

 

Birçok araç su yükselmesi nedeniyle yolda kalırken, itfaiye ekipleri sel ve su baskını ihbarlarını değerlendirerek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yağışın aralıklarla yarın öğle saatlerine kadar devam edecek.

ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 21:01:28
Güncelleme :21 Nisan 2004 Çarşamba 23:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?