22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya şenliğe hazırlanıyor

ANTALYA SİNEMA ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne hazırlanan Antalya, festivalin afişleri ve fotoğraflarıyla süsleniyor.

Festival hazırlıkları çerçevesinde Büyükşehir Belediye Binası, Antalya Kültür Merkezi, Güllük Katlı Otoparkı, Muratpaşa Belediye Binası, Mevlana Caddesi’ndeki Mirador İş Merkezi, Andızlı Mezarlığı yanında bulunan belediye binası inşaatı, Isparta Büyük Otel, Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Hizmet Birim Binası, Özdilek Alışveriş Merkezi, Konyaaltı’ndan Burhanettin Onat Caddesi’ne tüm üstgeçitler, otobüs durakları, reklam panoları, megalightlar, billboardlar, 47. Festivalin mavi renkli afişleriyle donatılacak.

DENİZ KIZI EBRU AKEL

Gülümseyen yüzüyle Akdeniz’in köpüklü suları arasından çıkıp gelen, elinde tuttuğu sihirli portakalı sunarak izleyenlere Antalya ve sinema sevgisi telkin eden Ebru Akel’li deniz kızı figürü, Antalya mitolojisini etkinlik salonlarında ve ödül törenlerinde de sinemaseverlerle buluşturacak. Çalışmalar kapsamında, Işıklar Caddesi ve Kapalı Yol’un yanı sıra, Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerinin, Yüzüncü Yıl ve Sakıp Sabancı Bulvarları, Güllük Caddesi ve Kepez Mehmet Akif Ersoy Caddesi ışıklandırılacak.

ANTALYA SİNEMA ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR
ANTALYA SİNEMA ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR
ANTALYA SİNEMA ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 11:59:03
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?