22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya Valiliği TSE belgesi aldı

Antalya Valiliği, Türk Standartları Enstitüsü tarafından ’Kalite’ belgesi ile ödüllendirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Antalya Valisi Aladdin Yüksel, Emniyet Müdürü Naciye Ekmekçibaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve birim müdürleri katıldı.

Tören öncesinde, yapılan çalışmaların anlatıldığı sinevizyon izlenirken, ardından Devlet Senfoni Orkestrası tarafından müzik dinletisi sunuldu. Antalya’nın bu belgeyi almayı hakettiğini belirten TSE Başkanı Kenan Malatyalı, "Antalya, dünyaca ünlü bir şehir durumunda. Bu şehrin ödüllendirilmesi gerekmekteydi. Antalya Valisi Aladdin Yüksel ve çalışma arkadaşları belgeyi alabilmek için çok çalıştılar. Hepsini bu başarıdan dolayı kutluyorum" dedi.


Vatandaş odaklı sistemin başarı getirdiğini belirten Vali Yüksel, "İlk göreve geldiğim gün çalışma arkadaşlarımla birlikte biraraya gelerek nasıl başarılı olabileceğimizi konuştuk. Ellerimizi tıpkı maçtaymış gibi üst üste koyduk ve çalışmaya başladık. Vatandaş odaklı sistemle artık vatandaşlarımızın işleri daha çabuk yürüyor. Artık gidilen bir resmi dairede vatandaşımız kapı kapı dolaşmaktan kurtuldu. Aslında insanlarımız sisteme katkım ne olabilir diye sadece 1 dakika düşünseler bu ülke çok daha iyi yere gelir" diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından TSE Başkanı Kenan Malatyalı tarafından, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel’e TS-EN-ISO 9001:2000 ’Kalite Yönetim Sistemi’ belgesi, bayrak ve flama verildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 13:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?