21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya yazı yaşıyor

Doğu illerinde soğuk ve karlı hava etkisini sürdürürken, Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 20 dereceye yükseldiği kentte vatandaşlar, Konyaaltı sahilinde denize girip, güneşli havanın tadını çıkardı.

Türkiye'nin doğusunda kar esareti yaşanırken, Antalya'da sıcak hava kendisini hissettirmeye başladı. Termometrelerin 20 dereceyi gösterdiği Antalya'daki sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Konyaaltı sahiline koştu. Sahilde vatandaşların bazıları yürüyüş yaparken, bazıları da denize girdi. Denize girmeyenler ise sahil kenarında kumların üzerinde güneşlendi. Aileleriyle birlikte sahile gelen çocuklar da eğlendi. Bazı vatandaşlar ise deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yaptı.

Hafta sonunu değerlendiren öğrencilerden bazıları da, denize girip kumda güneşlendi. Denize giren ressam İnci Işıldağ, Türkiye'nin doğusunda soğuk hava varken kendilerinin Antalya'da kış mevsiminde denize girdiklerini söyledi. Dağlardaki kar manzarası eşliğinde denize girmenin ayrı bir güzelliği olduğunu ifade eden Işıldağ, yaz kış Antalya'da denize girilebildiğini kaydetti.


4 Vanlı depremzede arkadaş ise, Antalya'da hem çalıştıklarını hem de denize girdiklerini belirttiler. Yakınlarının Van'da çadırlarda ve soğuk havada kaldığını anlatan depremzedeler, Antalya'da oldukları için şanslı olduklarını ifade ettiler. Depremzede gençler, 'Van Gölü canavarı Akdeniz'e indi' diyerek de espri yaptılar.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2012 Cumartesi 18:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?